Just nu sitter jag och funderar på vad som ska bli årets projekt. Vilka ny fröer ska jag testa att ge mig på. Personligen tycker jag om att odla grönsaker och kryddor, sådant som jag känner att jag kan avnjuta mer än att de är härliga att titta på. Min sambo har nämligen ett stort intresse av laga mat vilket gör det lite extra kul att hitta nya spännande smaker. Största succén hittills tycker jag nog har varit Gurka, Kruk-, Iznik F1, mini som var en fantastiskt kul liten gurka som både smakade gott och gav rikligt med skörd. Kan jag varmt rekommendera.

Förra året funderade jag länge på Lord Nelsons Melon, Vatten-, Sugar Baby men det slutade med att jag i stället testade några nya tomatsorter. Tomat, Frilands-, Tigerella, Strimmig och Tomat, Busk-, Outdoor Girl. Med lite blandat resultat.

I år är jag sugen på en krydda eller ört. Kanske Mejram? Tipsa mig gärna om du har några förslag! Som sagt, gärna något man kan äta.

av Jesper

Välkommen till Fröpåsar.nu. Hos oss handlar du fröer och tillbehör för odling online på nätet. Alltid till bra pris. Här hittar du ett stort utbud av blommor, grönsaker, kryddor & örter och ekologiska fröer från flera kända varumärken. Vi älskar grönt helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *