Publicerad den Lämna en kommentar

Dags att börja planera sommarens alla godsaker

Just nu sitter jag och funderar på vad som ska bli årets projekt. Vilka ny fröer ska jag testa att ge mig på. Personligen tycker jag om att odla grönsaker och kryddor, sådant som jag känner att jag kan avnjuta mer än att de är härliga att titta på. Min sambo har nämligen ett stort intresse av laga mat vilket gör det lite extra kul att hitta nya spännande smaker. Största succén hittills tycker jag nog har varit Gurka, Kruk-, Iznik F1, mini som var en fantastiskt kul liten gurka som både smakade gott och gav rikligt med skörd. Kan jag varmt rekommendera.

Förra året funderade jag länge på Lord Nelsons Melon, Vatten-, Sugar Baby men det slutade med att jag i stället testade några nya tomatsorter. Tomat, Frilands-, Tigerella, Strimmig och Tomat, Busk-, Outdoor Girl. Med lite blandat resultat.

I år är jag sugen på en krydda eller ört. Kanske Mejram? Tipsa mig gärna om du har några förslag! Som sagt, gärna något man kan äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *