Om Fröpåsar.nu

Handla fröer och tillbehör för odling online
säker betalning, alltid till bra pris.

På Fröpåsar.nu har vi sålt fröer på nätet sedan 2010. Att handla i vår butik är både enkelt och smidigt. Du kan i lugn och ro välja bland kryddor, grönsaker, blomfröer eller trädgårdstillbehör till riktigt bra priser. När du känner klar och har lagt dina varor i varukorgen är det bara att betala. Inga långa köer. Idag betalar du tryggt och säkert med kort (Visa/Mastercard) eller mot faktura. Att betala med kort är helt avgiftsfritt. När vi tagit emot din betalning gör vi allt för att skicka dina varor så fort som möjligt.
Enkelt va.

Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya fröer, produkter och varumärken. Bland annat från Lord Nelson, Nelson Garden, Hammenhögs och Weibulls. Idag är vi ett engagerat team som arbetar mot målet att bli nordens ledande butik för fröer och trädgårdstillbehör på nätet.

Söker du efter kryddfröergrönsaksfröerblomfröerekologiska fröer eller växtbelysning och tillbehör för odling hittar du hundratals produkter från flera olika kända varumärken.

Handla tryggt och säkert

Det ska kännas tryggt att handla på Fröpåsar.nu. Därför väljer vi att samarbetar med partners med stor trovärdighet. Idag skickar vi t.ex. alla våra paket och varor med Posten AB. Betalar du med kort eller mot faktura sker detta genom Payson som är ett av Sveriges ledande företag när det gäller säkra internetbetalningar och är en populär betallösning för e-handeln. Vill du kan du läsa mer om våra Köpvillkor. Vi hoppas du ska trivas med att handla fröer och tillbehör i vår butik.

Fröpåsar.nu som företag

Fröpåsar.nu har idag säte i Kalmar.
Organisationsnummer: 8406262991
Momsnummer: SE84062629911
Postadress: Dackegatan 16, 392 44 Kalmar.
Företaget innehar F-skattesedel

Vill du sälja dina produkter på Fröpåsar.nu?

Fröpåsar.nu strävar alltid efter att erbjuda nya och attraktiva produkter. Har du en produkt som ligger i linje med vårt utbud är du välkommen att kontakta oss.