Odla i vintermörker? Javisst!

Med Nelson Gardens nya produkter i serien Plantstart blir förodlingens förutsättningar de bästa tänkbara.

Oavsett odlingsplats och tillgång till dagsljus! Många fröer behöver förodlas redan i början av året när dagarna fortfarande är korta. Därför behöver plantorna tillskottsljus för att växa sig starka. Att ordna med det har tidigare ofta varit både krångligt, dyrt och utrymmeskrävande. Men nu presenterar Nelson Garden tre nya produkter som är prisvärda, smidiga att använda och som ger dina plantor en riktigt bra start.

Växtbelysning, lysrör

Med en ljustemperatur på 6 400 Kelvin ger lysröret ett ljus som passar utmärkt för små plantor att gro i. Belysningen gör särskild nytta för den som vill så tidigt på året eller på en mörkare plats inomhus som till exempel i källaren. För bästa resultat, låt belysningen var tänd 12–16 timmar/dygn.
Läs mer och handla här

Ställning till belysning

En stabil ställning för ”Växtbelysning, lysrör” som hängs upp med hjälp av krokar och reglerbara kedjor. Börja med att hänga belysningen lågt och flytta upp den i takt med att plantorna växer.
Läs mer och handla här

Text- och bildkälla: Nelson Garden

av Jesper

Välkommen till Fröpåsar.nu. Hos oss handlar du fröer och tillbehör för odling online på nätet. Alltid till bra pris. Här hittar du ett stort utbud av blommor, grönsaker, kryddor & örter och ekologiska fröer från flera kända varumärken. Vi älskar grönt helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *