Vi blir allt fler som vill ta ansvar för jorden vi lever på – vi vill att våra barn och barnbarn även i framtiden ska kunna njuta av naturens mångfald och odlingens glädje. För att detta ska vara möjligt behövs ett nytt tänk, från det lilla, till det stora. I det tänket finns också viljan och lusten att odla våra egna grönsaker; smaka på den solmogna, nyskördade tomaten i växthuset eller plocka den späda sallaten ur en gammal sockerlåda på balkongen. Nelson Gardens ekologiska fröer förenar det lilla, varma tänket med en ständig strävan mot en hållbar ekologisk utveckling.

Nelson Garden tar ansvar för framtiden

En hållbar ekologisk utveckling är en självklar utgångspunkt i allt vårt arbete. Ett steg i detta arbete är vår serie av ekologiska fröer, märkta Organic. Märkningen ger en garanti för ursprung och kvalitet, och den garanterar även överrensstämmelse med EU:s regler för ekologiskt jordbruk.

Handla ekologiska fröer hos oss

Upptäck vårt utbud av ekologiska fröer här
Ekologiska groddar

Text: Nelson Garden

av Jesper

Välkommen till Fröpåsar.nu. Hos oss handlar du fröer och tillbehör för odling online på nätet. Alltid till bra pris. Här hittar du ett stort utbud av blommor, grönsaker, kryddor & örter och ekologiska fröer från flera kända varumärken. Vi älskar grönt helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *