Varumärken

Hos oss hittar du fröer och produkter för odling och trädgård från fler kända varumärken.

Lord Nelson, Nelson Garden, Weibulls och Hammenhögs. Vi ökar dagligen vårt sortiment med nya spännande produkter för en lite grönare vardag. Välkommen att kontakta oss om du har något som du tror skulle passa i vår butik.

Nelson Garden – gör odling mer glädjefylld

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder vi på Nelson Garden in dig till en värld fylld av frö, lök och det mesta som hör därtill. Vårt huvudkontor ligger i småländska Tingsryd men via försäljningskontor i Finland, Norge och Danmark verkar vi i stora delar av Norden. Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen. Nelson Garden tar ansvar för framtiden. Ett steg i detta arbete är serien av ekologiska fröer, märkta Organic. Märkningen ger en garanti för ursprung och kvalitet, och den garanterar även överensstämmelse med EU:s regler för ekologiskt jordbruk. Organic ersätter Krav-märkningen. Hos oss förs också ständiga diskussioner kring miljö och hållbar ekologisk utveckling, ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Vi strävar efter att förena vårt lilla, varma tänk kring trädgård och odling med en hållbar ekologisk utveckling – vi vill att våra barn och barnbarn även i framtiden ska kunna njuta av en solmogen tomat direkt från krukan i växthuset, eller kanske nypa av ett par sallatsblad ur sockerlådan på balkongen!

Läs mer om Nelson Garden

Weibulls

Idag har vi fröpåsar från Weibulls Juniorsortiment. Roliga färgglada påsar som passar bra till barn och de lite mindre odlarna.

Vill du sälja dina produkter på Fröpåsar.nu?

Fröpåsar.nu strävar alltid efter att erbjuda nya och attraktiva produkter. Har du en produkt som ligger i linje med vårt utbud är du välkommen att kontakta oss.