Hej! Måste visa mina fina planter på basilika som jag köpt genom Fröpåsar.nu. Jag har inte odlat röd basilika innan så det ska bli spännande.

Jag har även köpt Lord Nelsons frö till gul squash, som också blivit fina planter. Fröerna satte jag i mars och har nu planterat en i mitt växthus och två på friland för att se om de växer olika. Tyvärr så har de två planterna på frlandet i natt fått för mycket kyla på sig men jag hoppas de repar sig.

Tomatfrö är också inhandlat och ska även de ut i växthuset liksom paprika planterna. Gurkfröna är lite sena i starten så jag har satt en omgång till som nu börjar titta upp.

På återseende …

Text & bild: Anne, Kund ifrån Kalmar

av Jesper

Välkommen till Fröpåsar.nu. Hos oss handlar du fröer och tillbehör för odling online på nätet. Alltid till bra pris. Här hittar du ett stort utbud av blommor, grönsaker, kryddor & örter och ekologiska fröer från flera kända varumärken. Vi älskar grönt helt enkelt.